Fillers i läpparna är trendigare än någonsin. Vi ser det överallt i både tv, magasinen och ute på stan. Fillers går även bra att räta ur rynkor med i pannan och runt ögonen, och vissa använder det för att räta ut en lite krokigare näsa. Även bland män har det blivit trendigare, om än på lite… mer udda ställen. Sugen på att prova du med?

Är du sugen på att prova förstora läpparna du med? Då rekommenderas fillers hos Lifetime Clinic. Deras fillers består av hyaluronsyra som är ett ämne kroppen själv kan producera. Det är med andra ord inget främmande material för din kropp. En grej som är bra att veta är att deras hyaluronsyra inte kommer från djur, utan är framställt syntetiskt. Mycket, mycket bättre för djuren alltså! Egentligen kan du göra mer med fillers än bara förstora läpparna. Du kan fylla ut rynkor med det, och många har börjat se det som ett bättre alternativ än annat för att rätta till en krokig näsa. Det är inte ett lika allvarligt ingrepp, utan består endast i en injektion.

Fillers väcker känslor

Fillers ser vi hela tiden i medierna och det diskuteras väldigt hett. Det väcker mycket känslor bland folk och en del ställer sig mycket kritiska. Andra är totalt positiva till trenden och ser det som en treat de kan göra tillsammans med en kompis efter jobbet. Det vanligaste är att räta ut en rynka eller skapa volym i läpparna – bland damerna. Och även om män också använder fillers för att räta ut rynkor, så har det börjat dyka upp en minst sagt intressant variant bland män… Läs mer om den lite mer ”privata” injektionen männen gör.

Någon som fått minst sagt lite kritik över om hon fyllt läpparna är vloggaren Linn. Det startades lite av en storm när hennes tittare såg att hon gjort något med läpparna. Se i det här klippet hur hon reagerar på kommentarerna: