Något som blir allt vanligare är olika typer av skönhetsingrepp och populärast är så kallade fillers i läpparna eller på andra platser, både hos vanliga dödliga och hos kändisarna. Nu senaste är det influencern Bianca Ingrosso som valt att gå ut med sina filler-behandlingar – hon har fixat läpparna och gjort en vad som kallas Tear Trough under ögonen.

Fillers i media porträtteras ofta som en sak man gör för fåfängans skull. Men för många som gör olika typer av filler-behandlingar handlar det om helt andra saker, såsom att stärka sitt eget självförtroende till exempel. Om man känner sig missnöjd eller känner att man inte visar sitt rätta jag när man är naturlig så kan filler vara rätt väg att välja både eftersom att resultatet inte är permanent och om man då är missnöjd så försvinner den efter ett par månader, och för att fillers inte är så dyrt i jämförelse med till exempel skönhetsoperationer. En som gjort fillers just för att utseendet inte visar insidan korrekt är influencern Bianca Ingrosso. Hennes mörka ringar under ögonen har gjort att hon ser trött ut även när hon faktiskt är jättepigg och detta har varit något hon både anklagats för att vara och känt sig obekväm med.

– Jag har själv sett att mina ringar gör så att jag ser drogad ut, säger Bianca Ingrosso till Aftonbladet om sin senaste skönhetsfiller.

Inte första filler-behandlingen

Denna Tear Trough-behandling som hon nu genomfört under ögonen, alltså att fylla upp ringarna under ögonen med ett tunt lager fillers för att ta bort ”håligheten” och mörkret, är dock inte den första fillern hon gjort. I våras visade hon till exempel när hon gick och fyllde läpparna med filler för första gången. Detta är dock något som media inte riktigt snappade upp eftersom att hon inte gjorde så stora läppar och ville att resultatet skulle bli så naturligt som möjligt – inte roligt skvaller att dela med andra ord.