För den som alltid önskar inspiration vad gäller mode och skönhet så lever vi en tid då det verkligen finns alla möjligheter. Tack vare appar som Instagram och Snapchat samt den mängden bloggare som lägger ut bra tutorials på Youtube, är det enkelt att ha koll på vad som är trendigt och snyggt.

En av de största bloggare vi i Sverige har är Kenza. Hon har över 1,5 miljoner följare på Instagram och 764002-model-on-a-catwalkSkandinaviens största modeblogg är Kenza en förebild för många fashionistor. Det är nog många som tack vare henne har hittat många snygga kläder och billiga skor och väskor online, hon visar upp kläder i alla prisklasser – och i helgen förlovade hon sig.

Det var på hennes 25-årsfest i lördags som hennes stora kärlek Aleks Subosic gick ner på knä och frågade om hennes hand. I ett klipp från kvällen som Kenza lagt upp på sin Instagram kan vi bevittna frieriet, och nu har visat upp sin förlovningsring och berättar om känslorna på sin blogg:

“Han plockar fram en svart liten ask ur fickan och säger att han har något han vill fråga mig. Sen går han ned på knä. Mannen i mitt liv. Klädd i uppknäppt paljettskjorta, vida byxor, galen frisyr och polisonger & mustasch som såg ut som jag vet inte vad. Och världens största leende. Han var vackrare än någonsin. Alla skriker, jag är i chock och när jag hör honom fråga “Vill du gifta dig med mig?” brister det och jag börjar gråta och vi kysser varandra och står och kramas och allt var bara helt underbart”

Det är självklart underbart för Kenza och vi är alla glada för henne – men främst är vi så klart nyfikna på hur hon kommer att se ut på bröllopet. Men innan det är dags för bröllop måste nog Kenza jobba lite, för ni har väl inte missat att hon i samarbete med klädjätten H&M valt att ny-lansera sitt klädmärke Ivyrevel. Enligt Dagens Media ska H&M ha köpt 20 procent av bloggarens klädmärke för 20 miljoner och det ska bli väldigt spännande att se vad de har att erbjuda längre fram.

3 anledningar till att Kenza är Sveriges bästa mode-bloggerska:

  • Hon vågar testa nya saker, både vad gäller mode och trender
  • Hon var en av de första och är en av anledningarna till att vi Svenskar är så trendiga som vi är
  • Hennes klädmärke Ivyrevel, som nu är uppköpt av HM, kommer att etablera ett ”Fashion tech lab” i Stockholm, vilket har som fokus att utveckla svenskt mode.