De senaste åren har vem som helst kunnat få långt, tjockt och svallande hår på bara någon timme. Det har nämligen blivit oerhört populärt med hårförlängningar och kändisarna kan bara inte leva utan sitt nya fina hår.

hår löshår peruk MINDRE

I Expressen kan man läsa om att realitystjärnan Kim Kardashians man Kanye West tvingat henne att ta ut hårförlängningarna. Kim är dock inte bekväm med sitt kortare hår. Hon känner sig enligt källor både osexig och omodern i den kortare frisyren. Enligt samma källor har Kim redan berättat för sina vänner att hon hoppas kunna sätta in sina hårförlängningar snart igen, även om Kanye West inte blir glad för det.

Poppis med hårförlängning

Att Kim Kardashian känner sig missnöjd med att gå utan hårförlängningar är inget konstigt. Det är nämligen smått beroendeframkallande att ha hårförlängningar eftersom man får så tjockt, långt och fint hår då. Hårförlängning har varit populärt många år men just nu ser man mycket av det.

”Det är mycket extensions just nu, hår som inte är ens eget.” Läs mer.

Det finns en mängd olika typer av hårförlängningar som man kan sätta in och man kan välja att antingen gå till en frisör och göra förlängningen eller köpa hem hår och göra det själv. Är man sugen på att testa att göra det själv kan man bland annat köpa löshår hos Charma Stockholm.

Ta hand om håret

För att hårförlängningen inte ska slita så mycket på det egna håret och för att den ska se snygg och välvårdad ut, gäller det att veta hur man ska ta hand om den. På Damernasvarld.se kan man läsa om att hårförlängningarna exempelvis bara bör tvättas två gånger i veckan och man bör även vara försiktig när man fönar det. Något man helt bör undvika om man vill att löshåret ska vara snyggt är att doppa huvudet i saltvatten eller poolvatten.